Laadpunten: alleen maar pluspunten

Met een laadpunt laat u sneller, efficiënter en duurzamer dan met een klassiek stopcontact. Reken op VOLTACO voor vakkundige plaatsing!

Gemakkelijk bij u thuis

Wij plaatsen probleemloos een laadpunt in uw garage of op uw oprit. Ook de kleine braakwerken die daarvoor nodig zijn, nemen wij voor onze rekening.

Info laadpunt thuis

Voor commercieel gebruik

Laadpunten zijn een mooie vorm van customer service: plaats ze bij uw restaurant of winkel en verras uw klanten met deze duurzame oplossing voor hun elektrische wagen.

Info commerciële laadpunten

Voor personeel of bewoners

Een laadpaal of een serie laadpalen op de parking van uw personeel, of de bewoners van uw appartement? Een duurzame service én mooie meerwaarde!

Info parking met laadpalen

Thuis laden zonder zorgen

Met een laadpunt bij u thuis laadt u heel gemakkelijk uw elektrische auto op: met een eenvoudige stekker verbindt u de batterij met het laadpunt, en de volgende ochtend staat uw wagen helemaal opgeladen klaar om de weg op te gaan!

Een laadpunt, dat wij snel en efficiënt plaatsen, biedt zoveel meer voordelen dan een klassiek stopcontact: bij dat laatste verloopt het laden veel trager én betaalt u alles uit eigen zak. Terwijl u voor een laadpunt een bijdrage van uw werkgever kunt vragen.

Ik wil meer info

Het ideale laadpunt voor elk gebruik

Een laadpunt is een erg veelzijdig product, in die zin dat het voor veel mogelijke gebruikers kan worden ingezet. Met name deze:

Particulieren thuis

Rijdt u met een elektrische wagen? Dan installeert u toch gewoon een laadpaal? Snel en efficiënt laden, met bovendien propere energie!

Bewoners en werknemers

Een semi-publieke oplossing, voor werknemers van uw bedrijf of bewoners van uw pand. Te bedienen met een keycard, zodat alleen de juiste mensen er gebruik van kunnen maken.

Klanten en bezoekers

Een extra service voor de bezoekers van uw restaurant of klanten in uw winkel? Installeer een laadpaal en bied de mogelijkheid om gratis of tegen een kleine vergoeding de batterij op te laden.

Alleen maar voordelen

Eigenlijk zijn er geen argumenten om niét voor een laadpunt te kiezen als u met een elektrische wagen rijdt. De voordelen op een rijtje:

Vakkundige installatie gegarandeerd

Wij plaatsen niet alleen de laadpunten, maar nemen ook de grondwerken voor onze rekening (klinkers verwijderen en terugplaatsen ...).

Energie via zonnepanelen

Combineer uw laadpunt met uw zonnepanelen en geniet van honderd procent groene energie. Uiteraard zorgen wij voor alle nodige aansluitingen.

Werkgever betaalt mee

Installeert u een laadpunt? Dan kunt de werkgever mee laten betalen, door de energie te compenseren die u zelf hebt uitgespaard.

Grondig nazicht en onderhoud

Na de plaatsing kunt u altijd een beroep doen op onze expertise voor onderhoudswerken, of het nodige nazicht.

Wenst u graag meer informatie of een offerte?

Contacteer ons vrijblijvend

Laadpunten als ideale investering

Via uw winkel of restaurant – of andere zaak waar mensen enige tijd doorbrengen – kunt u een laadpunt ter beschikking stellen en zelfs enige winst genereren door hier een tarief aan te koppelen. Zo verdient u uw investering snel terug!

Ook interessant voor bedrijven

Ook voor bedrijven en appartementsgebouwen met grote boven- of ondergrondse parkings vormen laadstations een interessante investering. Het is ten eerste een vorm van dienstverlening naar de mensen toe, maar doordat de systemen gekoppeld zijn, is er sprake van load balancing en kan er dus geen overbelasting zijn.

Met andere woorden: het beschikbare vermogen wordt tijdafhankelijk verdeeld over de verschillende wagens. Tegen ’s morgens is elke auto van de appartement-bewoners volgeladen, of tegen ’s avonds de wagens van de werknemers. Wij bieden in totaal vier verschillende vermogens en geven u uiteraard het nodige advies. Vermogens aanpassen en dat aanvragen bij Fluvius kan eveneens probleemloos bij VOLTACO!

Ik wil meer info

Wenst u graag meer informatie of een offerte?

Contacteer ons vrijblijvend

Opladen op kantoor

Werknemers die met een elektrische wagen rijden? Alleen maar toe te juichen toch? Waarom hen dan niet extra ontzorgen door laadstations te voorzien, zodat de wagen tijdens het werk de batterij kan laten vollopen?

Wij plaatsen de nodige stations, op basis van een eigen berekening van het vereiste vermogen. Niet alleen de plaatsing, ook de grondwerken nemen wij graag voor onze rekening. Met ons eigen rupskraan voeren wij efficiënt graafwerken uit, waarna wij na plaatsing alles feilloos dichten. Geen zorgen, wel stroom!

Ik wil meer info

Laadpunt voor bewoners

Maak het leven van de bewoners van het appartementsblok die met een elektrische wagen rijden nog gemakkelijker door laadstations te voorzien. ’s Avonds de auto aansluiten, ’s morgen probleemloos want helemaal opgeladen naar de bestemming.

Voordelig voor eigenaar en gebruiker

Zowel de eigenaar als de gebruiker van het laadpunt genieten optimaal van de voordelen ervan. En die voordelen zijn legio:

Snel en efficiënt laden

Opladen via een laadpunt gebeurt veel sneller en efficiënter dan via een klassiek stopcontact, dat zo ook extra wordt belast.

Energie via zonnepanelen

Combineer het laadpunt met de energie uit eigen zonnepanelen, en maak zo de duurzame cirkel helemaal rond.

Investering terugverdienen

Als u het laadpunt als service aanbiedt en daar een tariefsysteem rond uitwerkt, betaalt de investering zich heel snel terug!

Promotie elektrisch verkeer

Een laadpunt thuis of op het werk is ideale reclame voor elektrische wagens, die nu alweer een stukje vlotter kunnen opgeladen worden.

Wenst u graag meer informatie of een offerte?

Contacteer ons vrijblijvend