Zonnepanelen: optimaal rendement verzekerd

Zonnepanelen vormen een investering die zichzelf terugbetaalt, terwijl u van de duurzame voordelen geniet. VOLTACO plaatst ze volledig op maat van uw (dak)oppervlak.

Zonnepanelen op of aan uw woning

Met zonnepanelen op uw dak verkleint u niet alleen uw energiefactuur, u geniet ook van 100 procent groene stroom.

Meer info zonnepanelen voor woning

Zonnepanelen op of aan uw bedrijf

Ga met uw bedrijf voor die groene energietransitie. VOLTACO plaatst het gewenste aantal zonnepanelen en combineert die indien gewenst met de nodige laadpalen.

Meer info zonnepanelen voor bedrijven

Zonnepanelen voor elk dak en daktype

Schuin dak of plat dak? Klein of groot bedrijfsdak? Bekleding met dakpannen, golfplaten of leien? Dankzij jarenlange ervaring en verregaande expertise plaatst VOLTACO probleemloos zonnepanelen op élk dak. Van particuliere woningen over kmo’s tot landbouwbedrijven.

We komen langs voor een grondige opmeting, en na akkoord op de offerte staan wij van a tot z in voor plaatsing, opvolging en afwerking. Na afloop vertellen wij u alles over uw rendement en bespreken we eventueel een onderhoudsplan.

Mail ons voor meer info

Zonnepanelen op maat van huis(houden)

Welk daktype u ook hebt, wij plaatsen zonnepanelen op maat van uw budget en energiebehoefte.

VOLTACO: service van a tot z

VOLTACO is specialist in zonnepanelen. En dat meer ladingen dan u misschien zou denken. Zo kunt u op ons rekenen voor:

Vakkundige installatie

Wij garanderen een nauwgezette montage, op basis van een doordacht plaatsingsplan dat het hoogste rendement garandeert.

Administratieve afhandeling

Alle nodige aansluitingen en keuringen, de aanmelding bij Fluvius … Kortom, wij nemen de hele papierwinkel voor onze rekening.

Berekening terugverdientijd

Wilt u weten op hoeveel jaar tijd u uw investering terug hebt verdiend? Wij voeren die berekening graag voor u uit!

Onderhoud en nazicht

Op het moment dat het nodig is, komen wij langs om de omvormers na te kijken en waar nodig te vervangen. Ook op panelen die wij niet hebben geplaatst.

Wenst u graag meer informatie of een offerte?

Neem vrijblijvend contact op

Zonnepanelen voor uw bedrijf

Als bedrijf wilt u optimaal presteren. Niet alleen in termen van werknemersinzet en bedrijfsomzet, maar ook van energie-efficiëntie. Met zonnepanelen zet u een grote stap in de richting van een slankere energiefactuur, van duurzame transitie én van betere employer branding: werknemers en consumenten verwachten vandaag van bedrijven dat ze maatschappelijk verantwoord ondernemen.

VOLTACO maakt voor u graag een voorstel op maat van de energiebehoefte van uw bedrijf, de beschikbare oppervlakken en uiteraard uw budget. Wij brengen uw bedrijf met andere woorden in een stroom-versnelling!

Mail ons voor meer info

Ruime keuze

VOLTACO werkt met een vaste leverancier, die maar liefst zeven verschillende merken in huis heeft. Een tweede leverancier biedt drie bijkomende merken aan. Dat betekent dat u als klant uit maar liefst tien mogelijke panelen kiest, wat u een enorme vrijheid geeft in termen van budget en rendement. Een groepsaankoop komt misschien goedkoper uit, maar daar heeft u helemaal geen keuze qua merk of type.

Voordelen van zonne-energie

De voordelen van zonne-energie uit zonnepanelen zijn legio. We zetten ze graag even op een rijtje, zodat u helemaal overtuigd bent van deze investering:

Hoog rendement

Elke nieuwe generatie zonnepanelen overtreft de vorige in termen van rendement en levensduur. Hoe dan ook bent u zeker van een overtuigende meeropbrengst.

Significante besparing

Zonlicht vormt een onuitputtelijke energiebron die bovendien niets kost. De stroom die u eruit wint, is dan ook pure winst, in de vorm van een voelbare kostenbesparing.

Betere employer branding

Een bedrijf dat inzet op duurzame energie, is een bedrijf dat zich engageert voor een groenere en dus betere toekomst. Het imago van uw organisatie krijgt met andere woorden een boost.

Onderhoudsvriendelijk

De componenten waaruit zonnepanelen zijn samengesteld, vragen weinig onderhouden en moeten niet snel vervangen worden. De omvormer komen wij tijdig nakijken.

Wenst u meer informatie of een offerte?

Neem vrijblijvend contact op